Vlag Alkmaar Gemeentevlag
Sale

Alkmaar Gemeentevlag

NGE08PR150
€45,00 €42,50
Alkmaar Gemeentevlag van hoogwaardig polyester doek, heldere kleuren, afwerking lus/koord of haken, premium kwaliteit ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Vlag
  • Artikelnummer:NGE08PR150

Alkmaar Gemeentevlag

De vlag van Alkmaar heeft een verwijzing naar het wapen van Alkmaar, de burcht in het wapen en op de vlag zijn gelijk aan elkaar.

Uw Alkmaar Gemeentevlag bestelt u online bij wereldvlaggen.nl. Onze gemeentevlaggen worden van hoogwaardig polyester doek gemaakt en zijn ideaal als gevelstokvlag te gebruiken of in een vlaggenmast. Gebruik deze gemeentevlag van Alkmaar een geef extra kleur aan regionale gebeurtenissen in uw straat of buurt.

Deze vlag van de gemeente Alkmaar is eenvoudig aan een gevelstok te bevestigen. Bestel de gemeentevlaggen van Alkmaar direct online via de webshop van wereldvlaggen.nl.

100% Polyester - wasbaar tot 30C - Hoge kwaliteit en stabiliteit - dubbelgestikte randen - extra versterkt aan de mastzijde - UV-bestendig - Zeer geschikt voor langdurig gebruik buiten. Alkmaar Gemeentevlag

Standaard of Premium Kwaliteit vlag? Onze Standaard vlaggen ( 90 x 60cm, 150 x 90cm en 250 x150cm) zijn ideaal voor gebruik binnen en licht gebruik buiten. Geschikt als gevelstok vlag. Wilt u langer van uw vlag genieten? Kies dan voor een Premium kwaliteit vlag.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen